Înființată în 2015, Magna Vision a evoluat rapid și a devenit o figură proeminentă în sectorul hidrogenului din România. Echipa noastră dedicată, care se mândrește cu 6 ani de expertiză colectivă, explorează cu ardoare frontierele inovatoare în cadrul tehnologiei hidrogenului, impulsionând progresul în materie de consumabile de cercetare, echipamente de ultimă generație și soluții avansate de monitorizare a gazelor.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a fi în fruntea revoluției hidrogenului, oferind soluții durabile și inovatoare care să conducă tranziția către un viitor mai curat și mai verde.

Misiunea noastră

Avem misiunea de a accelera adoptarea tehnologiei hidrogenului prin furnizarea de echipamente și materiale de ultimă generație care permit industriilor, întreprinderilor și persoanelor fizice să își reducă amprenta de carbon.

Valorile noastre

Asigurarea calității

Calitatea se află în centrul a tot ceea ce facem. Respectăm cele mai înalte standarde industriale pentru a ne asigura că echipamentele și materialele noastre pentru hidrogen nu sunt doar eficiente, ci și fiabile și sigure.

Întindere globală

Deși rădăcinile noastre sunt locale, impactul nostru este global. Avem furnizori din întreaga lume, oferind soluții de hidrogen care depășesc granițele și contribuie la o planetă mai durabilă.

Angajamentul de sustenabilitate

Suntem conduși de un angajament profund față de sustenabilitate. Soluțiile noastre sunt concepute pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și pentru a promova un ecosistem energetic mai curat și mai durabil.

Abordare colaborativă

Noi credem în colaborare. Lucrând îndeaproape cu partenerii, cercetătorii și clienții, ne străduim să co-creăm soluții care să abordeze provocări unice și să determine schimbări pozitive.

Focalizare centrată pe client

Clienții noștri se află în centrul a tot ceea ce facem. Vă ascultăm nevoile, vă înțelegem obiectivele și ne adaptăm soluțiile pentru a vă asigura succesul în adoptarea tehnologiei hidrogenului.

Noi vindem soluții

Suntem o companie de comerț care vinde consumabile H2 clienților de afaceri.

ro_RORomână